icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Op safari in eigen land tijdens onze Bekpek

#bekpek
#safari
#veluwe

Elk jaar trekken we er tijdens onze Bekpek een weekend op uit om te vertoeven in de natuur. Dit jaar zochten we het dichtbij huis, maar de ervaring was verre van alledaags. We verbleven in een exclusief kamp midden op de Veluwe en ervoeren de Nederlandse natuur als nooit tevoren!

Vroeger was de Bekpek helemaal bek-to-basic: van zelf je tentje opzetten tot overnachten in een hooischuur. De laatste jaren kiezen we voor iets meer comfort, maar wel omringd door natuur. Deze Bekpek was extra bijzonder, want voor het eerst gaven we de volledige organisatie uit handen. TeamTripper verzorgde een glamping experience op een adembenemende locatie midden op de Veluwe. Naast de luxe van vooropgezette tentjes om in te slapen, konden we genieten van culinaire hoogstandjes in de buitenlucht en stond er een uitgebreid programma voor ons klaar.

Trails Camp TeamTripper
Landschap van het kamp
Ranger Christian laat ons aan aarde ruiken
Ranger Christian vertelt alles over de flora en fauna op de Veluwe

Bij aankomst op vrijdagmiddag trapten we het programma af met ranger Christian. Met zijn wereldwijde ervaring als ranger wist hij de meest fascinerende natuurverhalen te vertellen. Zo ook over de Hollandse Veluwe. Tijdens de wandeling leerden we over het ecosysteem van deze plek. Hoe wilde zwijnen er een puinhoop van lijken te maken, maar juist de grond gezond houden met hun neus als meedogenloze bulldozer. Wat geuren van een bos met de mens doen en wat we van mieren kunnen leren als het gaat om slimme architectuur. De wandeling was inspirerend en bracht ons weer een stukje dichterbij de natuur. Eenmaal terug bij het kamp kon het borrelen beginnen en werd er een luxe BBQ bereid voor ons.

BBQ na de wandeling
BBQ eerste avond

Wie onze Bekpek kent, weet dat er traditiegetrouw muziek wordt gemaakt bij het kampvuur. Ook dit jaar werden de gitaren tevoorschijn getoverd en werd er getrommeld en gezongen. Het perfecte moment om even met je collega’s bij te kletsen, of juist uit te zonen door naar de vlammen te staren. Of om een heerlijke marshmallow te roosteren. Yummy! Superhost Barend zorgde ervoor dat iedereen er knus bij zat met een dekentje en drankje.

Kampvuur bij het kamp
Paul speelt gitaar bij het kampvuur
Karin Aimée Nick en Yannick roosteren een marshmallow
Kampvuur in de avond

Zaterdagochtend om 07:30 verzamelden we voor een stiltewandeling. Eigenaar van TeamTripper Jonathan nam ons mee over een stuk van de Veluwe. Naast her en der een kleine kater en wat melig gedrag, werd er helaas geen wild gespot. Toch was het bijzonder om de dag in stilte en in de natuur te starten.

Stiltewandeling over landgoed Welna
Regels landgoed Welna

Na de wandeling genoten we van een heerlijk ontbijt om ons daarna klaar te maken voor de volgende activiteit: buggy rijden! Vol gas over hobbelige paden met blubber zorgden voor hilarische momenten waar de meesten van ons niet ongeschonden uit kwamen. Gelukkig bleef het bij modder en raakte niemand gewond 😉

Paul en Magali in de buggy
Dashboard buggy rijden
Groepsfoto buggy rijden
Anke en Trea tijdens buggy rijden

Eenmaal bij het kamp waagden we ons aan een spikeball toernooi waar dreamteam Sebastiaan & Linda de winst binnensleepte. Die avond aten we heerlijke verschillende shared dining gerechten, om daarna de longen uit ons lijf te schreeuwen tijdens de EK-wedstrijd Nederland-Turkije. De winst voor Nederland zorgde voor een extra lekker sfeertje die avond!

Spikeball toernooi
Shared dining

Die hards Magali, Luc, Karin, Sebastiaan en Aimée zijn op zondagochtend om 05:00 opgestaan om een poging to wild spotten te doen. Helaas was er geen dier te bekennen, maar de zonsopkomst zorgde voor prachtige plaatjes.

Vroege wandeling
Uitkijkpunt vroege wandeling

Zoals altijd ging ook deze Bekpek razendsnel voorbij. Het was een te gek avontuur gecombineerd met culinaire hoogstandjes, maar bovenal gezellig met (bijna) alle Flinkerts. Het aftellen tot de volgende Bekpek is begonnen!

Bekpek groepsfoto 2024

Denk je nu ‘Jeetje, maar dát ziet er gezellig uit!!’ Check dan onze vacatures om te zien of we op zoek zijn naar iemand zoals jij. Wie weet ga je de volgende Bekpek mee op avontuur!